Macaroane cu carne tocata

Dupa cum v-am obinuit imi plac retetele ce se gatesc rapid, fara prea multa bataie de cap…asa ca zilele trecute am facut niste macaroane  cu carne tocata la cuptor!

Ingrediente:

  • 1 punga de macaroane (tip spaghete)
  • 350 gr. carne tocata
  • 2 conserve de ciuperci
  • 2 ceape verde
  •  150 gr. cascaval
  • rosii in suc de rosii
  • 2 oua
  • condimente

Tocam ceapa si o calim intr-o tigaie, adaugam ciupercile si apoi carnea si condimentele si lasam la foc mic pana incepe sa se rumeneasca. Amestecam bine si le mai lasam la foc mic aproximativ 5 -10 minute impreuna cu rosiile.
Separat fierbem pastele in apa cu sare, dupa care le punem la scurs.
Intr-un vas mai mare amestecam pastele impreuna cu carnea, ciupercile, ceapa si rosiile la care mai adaugam 2 oua batute bine cu condimente (eu am pus sare, piper, usturoi granulat). Ungem o forma termorezistenta cu putin unt si puneam amestecul de paste mai sus rezultat peste care punem cascavalul ras si le dam la cuptor 20 minute.

Pofta buna!

This entry was posted in Fel II and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Macaroane cu carne tocata

  1. roxana says:

    daca nu papam ciuperci… cu ce putem inlocui?.. sau pur si simplu nu pun :)

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s