Raffaello

Acestea sunt bomboanele mele preferate, rapid de facut, bune le gust, aspectoase…tot ce vrei!

Ingrediente:

  • 500 gr. lapte praf   
  • 200 gr. zahar pudra
  • 100 gr. nuca cocos
  • 200 gr. unt
  • 1 lingura mare smantana
  • migdale/fistic/miez de nuca

Se amesteca laptele praf cu zaharul, cu nuca de cocos si apoi cu untul, lasat in prealabil la temperatura camerei, si in final cu smantana.

Se formeaza o compozitie, la care se poate jongla cu ingredientele, adica daca este prea moale sau untoasa mai adaugati lapte praf si putina nuca de cocos, daca este prea tare mai adaugati putina smanatana.  Se modeleaza bomboane in forma rotunda de aceasi marimi in interiorul carora se introduc la alegere migdale/fistic sau miez de nuca si se tavalesc prin nuca de cocos. Se pun apoi la rece, pe un platou (lasati putina distanta intre ele 1-2 cm) dupa care…Pofta buna!

Acest articol a fost publicat în Prajituri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Raffaello

  1. Mihela spune:

    Am incercat si eu reteta ta ,Lavinia!F f f buna, multumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s