Pate de linte

Un aperitiv usor de facut si satios…

Ingredinete:

  • o cana boabe de linte
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 50 ml. ulei
  • sare
  • masline – optional

Alegi lintea, o speli si o lasi la inmuiat cca o ora. Scurgi zeama in care a stat si o pui la fiert in 2-3 l de apa impreuna cu morcovul. Lasi sa fiarba la foc mic. Cand e gata (30-40 min) o scurgi de zeama si o pasezi cu morcovul fiert si ceapa cruda (sau tai ceapa marunt cum preferi) amesteci cu ulei si sare dupa gust. Optional poti taia cateva bucatele de masline si apoi … Pofta buna!

Acest articol a fost publicat în Aperitive, Retete de post și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s