Friptura de porc cu legume

O reteta  de friptura usoara, frageda si minunata pentru zilele de weekend in familie…

Ingrediente:

  • carne porc
  • condimente carne de porc
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi mari
  • o cana apa
  • o jumatate cana ulei
  • suc de rosii
  • condimente: oregano, busuioc, usturoi granulat

Se taie carnea in felii potrivite ca si grosime, se condimenteaza cu condimentele de porc pe ambele parti si apoi se aseaza in tava lasand spatiu intre ele. Cartofii si taie si ei in felii, la fel si morcovii si se aseaza in tava, printre bucatile de carne. Se face un amestec din apa,  suc de rosii, ulei si condimente si se varsa in tava apoi aceasta introducandu-se la cuptor acoperita cu folie de staniol pt 30-40 min la foc potrivit ( se verifica din cand in cand).

Pofta mare!

Acest articol a fost publicat în Fel II și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s