Pate de ciuperci

Un pate bun pt micul dejun (si nu numai) si minunat pt perioada posturilor.

Ingrediente:

  • 200 gr. ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 2 ardei (optional)
  • 2 felii paine
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • patrunjel verde

Ciupercile se spala si apoi se fierb. Se scurg de zeama si se calesc 2-3 min impreuna cu ceapa tocata marunt (si ardeii daca ii adaugati). Apoi, se lasa la racit si se mixeaza impreuna cu painea inmuiata si stoarsa bine. Se amesteca cu sarea, uleiul si patrunjelul tocat fin. Foarte gustos…Pofta buna!

P.S.-eu nu am avut de data asta ardei si am pus deasupra bucatele de cascaval.

Acest articol a fost publicat în Aperitive, Retete de post și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s