Spanac

Eu sunt cu „verdeturile”…imi place salata, spancul, varza… Va invit la o portie de spanac cu ochiuri prajite, caci asta mancam noi azi! 

Ingrediente:

  • spanac
  • o ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 300 ml lapte
  • 100 ml apa
  • putin ulei
  • sare/piper sau Secretul gustului
  • oua pt prajit…daca vreti

Se caleste ceapa in putin ulei, atat cat sa devina usor transparenta, se adauga spanacul (daca e congelat direct congelat, daca e spanac frunze proaspat se alege, se spala, etc…) si apa. Dupa ce fierbe putin se adauga si laptele impreuna cu condimentele si se lasa la fiert. Inainte de a se lua de pe foc se adauga si usturoiul taiat bucatele si se mai lasa cateva  minute pe aragazul pornit.  Eu nu fac rantas sau cum se cheama, si de asta va recomand daca vreti sa puneti o lingura de smantana inainte de a-l lua de pe foc, aceasta il face mai cremos si mai legat. Optional puteti praji oua si se mananca cu mare pofta!

Acest articol a fost publicat în Fel II și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s