Ciulama de pui cu ciuperci

Ieri am facut supa si mi-au ramas pulpele (coponele), astfel ca am facut rapid o ciulama cu mamaliga, a fost pe placul tuturor, mai ales ac ne era dor de mamaliguta…nu mai mancasem de cateva luni bune!

Ingrediente:

  • coponele pui
  • 1 ceapa
  • telina
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • sare, piper
  • supa de legume(cca 150 ml)

In oala in care vreti sa faceti ciulamaua rumeniti putin coponelele, apoi adaugati ceapa si ciupercile (le lastati cateva min la foc mic). Apoi puneti o jumatate de cana de apa peste ele si lasti sa fiarba vreo 15 min. Intre timp faceti sosul: untul se lasa la topit in oala pe foc mic, adaugati faina si amestecati pentru a nu se forma cocoloase. Apoi adaugati treptat supa de legume Potriviti cu sare si piper si turnati sosul in oala cu ciuperci si coponele. Se fierbe pana se capata consistenta unei smantani mai groase. Se serveste cu mamaliguta si papati cu Pofta mare!

Acest articol a fost publicat în Fel II și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s