Pasca

O reteta simpla si cu un rezultat final foarte gustos pentru zilele de Paste!

Ingrediente:

  • 1 kg. branza de vaci
  • 6-7 oua
  • 500 gr. zahar
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri gris
  • 150 gr. unt
  • 1 praf de copt
  • 100 gr. stafide
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 100 gr. stafide

Se freaca branza cu zaharul, coaja de lamaie, galbenusurile, untul si praful de copt.

Separat, se bat albusurile spuma, se adauga faina si grisul si se amesteca cu lingura de jos in sus, usor.

Cele doua compozitii se amesteca si se toarna in tava unsa si tapetata. Se presara deasupra stafide si se da la cuptor, la foc potrivit pana se rumeneste frumos deasupra (aprox 40 min).

Paste fericit si pofta buna alaturi de cei dragi!

P.S.-nu am apucat sa fac poze rezultatului final…a fost super gustoasa si s-a papat super rapid!🙂

Acest articol a fost publicat în Prajituri, Reteta saptamanii și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s