Macaroane cu carne tocata

Dupa cum v-am obinuit imi plac retetele ce se gatesc rapid, fara prea multa bataie de cap…asa ca zilele trecute am facut niste macaroane  cu carne tocata la cuptor!

Ingrediente:

  • 1 punga de macaroane (tip spaghete)
  • 350 gr. carne tocata
  • 2 conserve de ciuperci
  • 2 ceape verde
  •  150 gr. cascaval
  • rosii in suc de rosii
  • 2 oua
  • condimente

Tocam ceapa si o calim intr-o tigaie, adaugam ciupercile si apoi carnea si condimentele si lasam la foc mic pana incepe sa se rumeneasca. Amestecam bine si le mai lasam la foc mic aproximativ 5 -10 minute impreuna cu rosiile.
Separat fierbem pastele in apa cu sare, dupa care le punem la scurs.
Intr-un vas mai mare amestecam pastele impreuna cu carnea, ciupercile, ceapa si rosiile la care mai adaugam 2 oua batute bine cu condimente (eu am pus sare, piper, usturoi granulat). Ungem o forma termorezistenta cu putin unt si puneam amestecul de paste mai sus rezultat peste care punem cascavalul ras si le dam la cuptor 20 minute.

Pofta buna!

Acest articol a fost publicat în Fel II și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Macaroane cu carne tocata

  1. roxana spune:

    daca nu papam ciuperci… cu ce putem inlocui?.. sau pur si simplu nu pun🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s