Macaroane cu carne tocata

Dupa cum v-am obinuit imi plac retetele ce se gatesc rapid, fara prea multa bataie de cap…asa ca zilele trecute am facut niste macaroane  cu carne tocata la cuptor!

Ingrediente:

  • 1 punga de macaroane (tip spaghete)
  • 350 gr. carne tocata
  • 2 conserve de ciuperci
  • 2 ceape verde
  •  150 gr. cascaval
  • rosii in suc de rosii
  • 2 oua
  • condimente

Tocam ceapa si o calim intr-o tigaie, adaugam ciupercile si apoi carnea si condimentele si lasam la foc mic pana incepe sa se rumeneasca. Amestecam bine si le mai lasam la foc mic aproximativ 5 -10 minute impreuna cu rosiile.
Separat fierbem pastele in apa cu sare, dupa care le punem la scurs.
Intr-un vas mai mare amestecam pastele impreuna cu carnea, ciupercile, ceapa si rosiile la care mai adaugam 2 oua batute bine cu condimente (eu am pus sare, piper, usturoi granulat). Ungem o forma termorezistenta cu putin unt si puneam amestecul de paste mai sus rezultat peste care punem cascavalul ras si le dam la cuptor 20 minute.

Pofta buna!

This entry was posted in Fel II and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 răspunsuri la Macaroane cu carne tocata

  1. roxana spune:

    daca nu papam ciuperci… cu ce putem inlocui?.. sau pur si simplu nu pun:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s