Aripioare de pui cu cartofi

Rapida si nu buna, ci foarte buna reteta ce v-o impartasesc azi: aripioare de pui la cuptor cu cartofi prajti si sos Bearnaise! Trebuie sa va recunosc ca noi mancam aproape zilnic asa ceva…facusem o obsesie:))

Ingrediente:

  • aripioare mici de pui (eu am avut de la Fragedo)
  • condimente pentru carne de pui
  • cartofi
  • sos Bearnaise (cumparat din Carrefour)

Haideti sa vedeti ce usor se fac: spalati aripioarele, le stergeti pe un prosopel de bucatarie si apoi le treceti prin condimente speciale pentru carnita de pui. Asezati aripioarele condimentate intr-o tava imbracata in hartie pentru copt si dati la cuptor aproximativ 20-30 minutele, timp in care le mai intoarceti din cand in cand. Intre timp pregatiti cartofii prajiti (curatati, spalati, taiati, pusi in tigaia cu ulei incins).

Cand aripioarele au capatat un aspect crocant le scoateti, le asezati pe farfurie alaturi de cartofii prajiti si sosul Bearnaise si pregatiti-va sa mancati pana nu mai puteti, ca tare, dar tare bune mai sunt:)

Pofta mare!

Acest articol a fost publicat în Fel II și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Aripioare de pui cu cartofi

  1. simonacallas spune:

    Cautam o reteta pentru aripi de pui la cuptor si am gasit-o aici pe cea perfecta. Multumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s